Wat levert Desyver?

Bent u op zoek naar verplaatsbare wanden die eenvoudig te monteren en te demonteren zijn om een gedeelte in een kamer of zaal in Apeldoorn af te scheiden? Neem dan contact op met Desyver. Wij zijn dé specialist als het gaat om verplaatsbare wanden, maar ook in plafondpanelen. Ons aanbod is ruim. Wilt u een wand of tegel in een speciale kleur? Geef dit dan aan ons door. Wij kunnen maatwerk leveren in Apeldoorn. Wilt u meer weten? Mail dan naar info@desyver.nl of vul het contactformulier op de website in. Wij nemen dan spoedig contact met u op in Apeldoorn.

Onze wanden

Onze wanden zijn mooi, maar ook praktisch. Ze kunnen op elke plek geleverd worden in Apeldoorn. De metal stud wanden zijn geschikt om snel een ruimte in tweeën te splitsen. Wij hebben een ruim aanbod, van eenvoudig en scherp geprijsd naar luxe tegen een hogere, maar nog steeds gunstige prijs. Onze systeemwanden zijn bijvoorbeeld goed geïsoleerd en zien er fraai uit. Een gesloten wand heeft een geluidsisolatie die varieert van Rw 41 tot 49 dB. Bovendien zijn ze brandwerend voor dertig tot ruim negentig minuten. Dit hangt af van de uitvoering. Heeft u een feestje of een vergadering in Apeldoorn? Dan zullen de systeemwanden het geluid goed isoleren.

Systeemplafonds

Wilt u goede isolatie voor uw vergaderruimte of een andere ruimte in uw pand in Apeldoorn? Wij leveren systeemplafonds in diverse kleuren en maten. Deze worden vakkundig gemonteerd door onze specialisten. De plafondplaten zijn onder andere verkrijgbaar in de volgende materialen en zijn representatief en functioneel:

  • Hard en zacht mineraal
  • Metaal
  • Gips
  • Hout

U kunt uw plafondtegels kiezen uit onze Casopranolijn. Deze plafondtegels zijn van gipskarton, wit, mooi van uiterlijk en vervaardigd uit sterk materiaal. Wij kunnen daarnaast ook plafondsystemen leveren met een korrelstructuur of een motief.

_MG_8723_C1Pro Panorama

Neem contact met ons op

Wilt u verlichting in uw plafondplaten? Wij hebben een serie universele inbouwverlichting. Deze kunnen we nauwkeurig in de tegels passen van uw verlaagd plafond in Apeldoorn. Wilt u meer weten over onze plafondsystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw huis of pand in Apeldoorn. U kunt ons bereiken via de e-mail op info@desyver.nl. Wij kunnen ook een vrijblijvende offerte voor u maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent in Apeldoorn en komt u niet voor verrassingen te staan.