Plafonds

compleet afbouwsysteem

Bij een compleet afbouwsysteem horen vanzelfsprekend ook systeemplafonds. Alle gangbare types kunnen door ons worden aangeboden en vakkundig worden gemonteerd. Hard- en zacht mineraal, gips, metaal, hout, enz. In tal van kleuren en designs, van louter functioneel tot representatief.

Hardminerale plafond panelen

Hardminerale platen zijn panelen die zorgen voor een aanzienlijke geluidsabsorptie en een uitzonderlijk overlangsgeluidsisolatie.
In ons assortiment voeren we hardminerale plafondplaten van Armstrong en Owa Coustic.

De plafonds van Armstrong zijn verkrijgbaar in een reeks van structuren, in diverse afmetingen en randafwerkingen en te monteren op alle soorten ophangsystemen. De plafonds leveren goede prestaties op het gebied van akoestiek, brandwerendheid, vochtigbestendigheid en duurzaamheid. Daarnaast heeft Armstrong een aantal producten voor specifieke ruimten ontwikkeld om de hoogste prestaties te leveren in zeer veeleisende omstandigheden, zoals akoestiek, hygiene, vochtbestendigheid, stootbestendigheid of duurzaamheid.

De plafonds van Owa in de Smart serie (Harmony, Sternbild en Sandila) zijn brandwerend, absorberen het geluid goed en zijn sterk. De plafonds lenen zich uitstekend voor kleine en grote projecten. De Owa tegels zijn eenvoudig te snijden en zagen waardoor ze gemakkelijk zijn te verwerken en er ontstaat weinig snijverlies. Een milieuvriendelijke plaat welke voldoet aan alle eisen en normen voor systeemplafonds.

Enkele voorbeelden hardminerale plafonds:

Armstrong-Sahara

Armstrong-Tatra

Armstrong-Fine-Fissured

owa_cosmos

owa_harmony

Zachtminerale plafond panelen

In ons assortiment hebben we zachtminerale plafondplaten van Rockfon, Armstrong en Ecophon.

Rockfon plafondpanelen beschikken over een hoge geluidsabsorberende werking. Ze zijn gemaakt van onbrandbare steenwol, welke bij brand nauwelijks rookontwikkeling produceert. Zelfs bij zeer hoge luchtvochtigheid behoudt het plafond zijn vormvaste en vochtstabiele kwaliteiten. Rockfon Krios is de meest gebruikte plafond paneel.

De plafonds van Armstrong zijn in hoge mate geluidsabsorberend en vochtbestendig. De plafonds zijn te bestellen in verschillende kleuren en uitvoeringen, zoals inleg, doorzak 15 mm en doorzak 24 mm.

Ecophon plafond panelen worden vervaardigd door glaswol voorzien van en oppervlaktecoating of gespoten glasvlies. Daardoor hebben de panelen hoge tot zeer hoge akoestische absorptiewaarden. Door het gebruik van glaswol is het gewicht van de panelen relatief laag.

Enkele voorbeelden zachtminerale plafonds:

Rockfon Krios

lithos

royal

gedina

Houtachtige en houten plafonds

Deze plafonds zijn plafond panelen die hout als grondstof hebben en de producten die de warme en luxe uitstraling van hout combineren met de akoestische eigenschappen en de brandveiligheid van steenwol. Wij voeren in het assortiment diverse panelen van verschillende leveranciers.

Is uw kantoorpand toe aan een nieuw plafond dat goed geïsoleerd is? Kies dan voor de plafonds van Desyver. Ons bedrijf heeft ruim 25 jaar ervaring met het leveren en installeren van plafondplaten. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit van plafonds en onze mensen zullen deze vakkundig bij u installeren tegen een scherpe prijs. Wilt u een tegel met een motief of in een speciale kleur? Geef dit aan ons door voor info@desyver.nl en wij gaan graag voor u aan de slag.

Scherpe prijzen

De plafonds van Desyver zijn zeer scherp geprijsd. Maar dat is niet alles. Wij hebben voor u:

  • Een ruim assortiment aan plafonds
  • Scherpe prijzen
  • Uitsluitend de beste kwaliteit
  • Wij plaatsen de plafonds vakkundig
  • Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het plaatsen van nieuwe plafonds gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte maken. Zo weet u precies wat het gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Mail voor vragen naar info@desyver.nl. Onze vakmensen helpen u graag en beantwoorden zo spoedig mogelijk uw vraag over plafonds.

Verlichting is ook mogelijk

Wilt u graag verlichting in uw plafonds? Ook dat is mogelijk. Wij hebben een serie universele units, die in de plafondtegels geplaatst kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit sfeervolle spotjes om de ruimte warmer te maken. Functioneel licht is ook mogelijk. Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Plafonds