Demontabele systeemwanden

Systemen

Deze wanden zijn mooi, praktisch en economisch. Ze zijn eenvoudig te monteren en weer even snel te demonteren en te verplaatsen. U heeft keuze uit een uitgebreide collectie wandkleuren, bekledingsmaterialen, deurafwerkingen, enz.

Kortom, het uiterlijk van de wand bepaalt u volledig zelf: van heel eenvoudig tot zeer luxueus.

Zoekt u kwalitatief goede systeemwanden?

Wilt u graag een ruimte afscheiden of wilt u een tussenwand ergens laten plaatsen, zodat u van één grote ruimte bijvoorbeeld twee vergaderruimtes kunt maken? Dan bent u bij Desyver aan het juiste adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van systeemwanden. Wilt u een wand in één kleur of heeft u een aangepast hoogte nodig? Geef dit aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. U kunt ons bereiken via de mail op info@desyver.nl.

Verschillende soorten en maten

De systeemwanden die wij verkopen en plaatsen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. U kunt kiezen voor onder andere bekleding met:

  • Textiel
  • Vinyl
  • Staalplaten
  • Houtplaten

Wilt u de wand in een speciale kleur? Geef dit aan ons door. Wij zorgen dan voor maatwerk. Wilt u niet perse een hele ruimte afsluiten, maar slechts een gedeelte daarvan? Ook een gedeeltelijke afscheiding is mogelijk. Vraag ons ernaar.

Geluidsdicht

Als u een ruimte hermetisch wilt afsluiten, dan kunt u onze systeemwanden laten plaatsen. Deze hebben een zeer goede isolatie (van Rw 41 tot 49 dB), zodat u met een gerust hart in twee ruimtes naast elkaar kunt zitten om te vergaderen zonder dat u last heeft van de andere kant. Onze systeemwanden kunnen eenvoudig worden gemonteerd, weer worden gedemonteerd en gemakkelijk worden verplaatst. U kunt een ruimte hiermee helemaal of gedeeltelijk afsluiten. Wilt u meer weten over de geluidsdichtheid? Neem dan contact op.

Brandwerend

Onze systeemwanden zijn niet alleen geluidsdicht, maar ook brandwerend. Onze wanden kunnen dertig tot negentig minuten brand tegenhouden. Mocht er onverhoopt brand uitbreken, dan moet u uw personeel binnen deze tijd in veiligheid brengen. Bent u op zoek naar systeemwanden die een lange tijd brand tegenhouden? Vraag ons welke wanden geschikt zijn.

Systeemwanden aanschaffen?

Als u bij ons uw systeemwanden aanschaft, dan garanderen wij de beste kwaliteit. Daarnaast staan service en klantvriendelijkheid bovenaan, leveren wij snel en installeren wij voor u zeer vakkundig. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via info@desyver.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vraag over systeemwanden.