Onze wanden en systeemplafonds

Desyver staat voor u klaar in Barneveld als u op zoek bent naar systeemwanden die makkelijk te demonteren zijn. Maar wij hebben ook professionele plafondsystemen met verlichting in ons assortiment. Zoekt u een wand die een gehele ruimte kan afsluiten, maar ook makkelijk te verplaatsen is? Wij verkopen deze metal stud wanden in verschillende modellen en maten. Wilt u de vergaderruimte hermetisch en geluidsdicht afsluiten? Neem dan contact met ons op via info@desyver.nl. Wij kunnen u in Barneveld informeren over alle mogelijkheden.

Brandwerend en geluidsdicht

Onze demontabele wanden zijn brandwerend en geluidsdicht. Mocht er onverhoopt brand uitbreken, dan zijn de wanden brandwerend voor dertig tot zelfs negentig minuten. Dat ligt aan de duur en de kwaliteit van de systeemwanden. U heeft op deze manier genoeg tijd om het pand te verlaten en de brandweer in Barneveld in te schakelen. Wilt u de ruimte geluidsdicht afsluiten? Onze wanden hebben een geluidsisolatie die varieert van Rw 41 tot 49 dB. Deze muren zijn mooi, praktisch en tegen een scherpe prijs te koop. Ons aanbod is ruim en de muren zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen in Barneveld. Meer weten? Kijk verder op onze site of neem contact op over de mogelijkheden.

Plafondplaten van verschillende materialen

Bent u op zoek naar plafondpanelen om uw plafond in uw kantoorpand in Barneveld af te maken? Wij verkopen en installeren deze vakkundig voor u. Desyver heeft een ruim aanbod van plafondtegels in verschillende kleuren, maten en materialen. Ze zijn allemaal zeer functioneel. Wij hebben platen van de volgende materialen:

  • Gips
  • Metaal
  • Hout
  • Hard en zacht mineraal

Wij verkopen ook plafondtegels van gipskarton uit onze Casopranolijn. Deze zijn wit en gemaakt van sterk materiaal. Verder zijn deze plafondtegels in verschillende motieven of structuren te verkrijgen in Barneveld.

Kies voor ons

Als u voor ons kiest, bieden wij de volgende service aan:

  • Scherpe prijzen
  • Snelle service
  • Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel
  • Wij installeren uw plafondpanelen in Barneveld

slider-home2

Mail ons gerust

Wilt u graag een verlaagd plafond met prachtige plafondplaten in uw kantoorpand in Barneveld? Ook dat kunnen wij voor u mogelijk maken. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via info@desyver.nl. Wilt u graag weten wat plafondtegels laten plaatsen u gaat kosten? Wij maken op aanvraag een vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent in Barneveld.