Wat wij leveren in Deventer

Bent u op zoek naar een wand om een grote ruimte in uw bedrijf in Deventer op te splitsen? Neem dan contact op met Desyver. Wij verkopen metal stud wanden en systeemwanden. Tevens installeren wij ze voor u. Deze wanden zorgen ervoor dat een grote ruimte geluidsdicht wordt afgesloten. Wilt u ook nieuwe plafondpanelen laten plaatsen? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij verkopen de panelen in verschillende maten, kleuren en designs. Wilt u meer weten? Stuur dan een mail met uw vragen naar info@desyver.nl. Wij helpen u graag verder in Deventer.

Geluidsdichte muren

Onze systeemwanden zijn zeer geluidsdicht. De isolatie varieert van Rw 41 tot 49 dB. Dat betekent dat er erg weinig geluid door de muren komt. Dat kan handig zijn wanneer u in de twee opgesplitste ruimtes in Deventer een vergadering houdt. U heeft dan weinig last van de andere mensen. Naast geluidsdicht zijn de muren ook brandwerend voor een periode van dertig tot negentig minuten. Dit is afhankelijk van de dikte en kwaliteit van de muren. Wilt u goede systeemwanden die lange tijd het vuur kunnen tegenhouden? Vraag ons dan om advies.

Plafondsystemen voor u in Deventer

Wilt u graag naast het installeren van een systeemwand ook nieuwe plafondpanelen laten plaatsen? Ook dan bent u bij Desyver aan het juiste adres. Tevens kunnen wij in de plafondtegels inbouwverlichting plaatsen. Dit geeft uw ruimte in Deventer een sfeervolle uitstraling. Bent u op zoek naar een sfeervolle plafondplaten van goede kwaliteit? Wij leveren en installeren voor u platen van de Casopranolijn. Deze systeemplafonds zijn zeer sterk, mooi van uitstraling en in verschillende motieven verkrijgbaar. Wij verkopen platen die verkrijgbaar zijn in verschillende maten, kleuren en gemaakt zijn van diverse materialen, waaronder:

  • Zacht en hard mineraal
  • Metaal
  • Gips
  • Hout

_MG_8723_C1Pro Panorama

Klantvriendelijkheid staat voorop

Klantvriendelijkheid staat bij ons in Deventer voorop. Wij leveren snel, kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs. Wilt u graag een verlaagd plafond laten installeren? Ook deze mogelijkheid bieden wij. Neem dan contact op met ons. Wij maken voor u vrijblijvend een offerte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Onze vakmensen komen graag uw verplaatsbare wand installeren of uw plafond vernieuwen in Deventer.