Bent u in Ede op zoek naar plafondpanelen?

Desyver staat voor u klaar als u op zoek bent naar plafondsystemen of systeemwanden voor uw kantoor in Ede. Wij kunnen ook een verlaagd plafond plaatsen. Heeft u een grote ruimte die u in tweeën wilt opdelen? Laat dan metal stud wanden plaatsen. Ons aanbod is zeer ruim en divers en wij hebben voor u een zeer scherpe prijs. Wilt u een wand of een tegel in een bepaalde kleur? Geef dit aan ons door, wij kunnen naar wens leveren in Ede. Wilt u meer informatie over onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op via info@desyver.nl.

Wij verkopen demontabele wanden

Wilt u een grote ruimte hermetisch afsluiten? Dan kunt u gebruikmaken van onze metal stud wanden. Deze wanden zijn zeer goed geïsoleerd, eenvoudig, scherp geprijsd en kunnen op elke plek in Ede geleverd worden. Wilt u een speciale kleur? Kies dan voor onze systeemwanden. Deze zijn in verschillende soorten en kleuren leverbaar. Wilt u een ruimte in Ede geluidsdicht maken, dan kan dat ook met onze wanden. De geluidsisolatie varieert van Rw 41 tot 49 dB. Daarnaast zijn ze brandwerend voor een periode van dertig tot ruim negentig minuten.

Ons assortiment aan plafondplaten

Wilt u een representatieve uitstraling? Kies dan voor de Casopranolijn uit ons assortiment. Deze plafondplaten zijn strak, wit en van zeer sterk materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende motieven. Weten welke? Bekijk dan verder op onze website. Desyver verkoopt naast demontabele wanden ook systeemplafonds. Deze plafondtegels kunnen wij in verschillende maten en kleuren leveren. Ze zorgen ervoor dat de ruimte goed wordt geïsoleerd. De tegels zijn verkrijgbaar in Ede in de volgende materialen:

  • Hard en zacht mineraal
  • Gips
  • Metaal
  • Hout

licht-home

Vragen? Neem gerust contact op

U kunt ook verlichting laten plaatsen in wanden en tegels. Wij hebben namelijk een serie universele inbouwverlichting. Onze vakmensen kunnen deze nauwkeurig in de tegels plaatsen in Ede. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of bent u nieuwsgierig naar de prijs van verstelbare wanden en plafondtegels voor systeemplafonds? Neem dan contact met ons op. U kunt ons mailen via info@desyver.nl. Onze medewerkers zullen spoedig al uw vragen beantwoorden. Wij kunnen ook voor u in Ede een vrijblijvende offerte maken.