Dé specialist voor systeemwanden en systeemplafonds

Bent u van plan om een wand aan te schaffen, zodat u een grote ruimte eenvoud en snel kunt afsluiten? Of wilt u graag nieuwe plafondplaten laten plaatsen in het plafond van uw kantoor in Epe? Dan bent u bij Desyver aan het juiste adres. Wij zijn de expert als het gaat om het installeren van metal stud wanden, systeemwanden en plafonds. Tevens plaatsen wij ook uw verlaagd plafond. Wij leveren in Epe in diverse maten, diktes en kleuren. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op via info@desyver.nl.

Vergaderruimte in Epe afsluiten?

Wilt u graag een vergaderruimte in Epe in twee delen splitsen, zodat u aan beide kanten vergaderingen kunt plannen? Laat dan eenvoudige metal stud wanden door ons plaatsen. Deze muren zijn zeer scherp geprijsd en bestaan uit losse wanden en worden door ons geplaatst. Wij verkopen ook systeemwanden. Deze zijn fraai en in elke kleur verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze, in vergelijking tot metal stud wanden, demontabel. Onze wanden zijn brandveilig en geluidsdicht. De isolatie voor het geluid varieert van Rw 41 tot 49 dB. Er komt dus zeer weinig geluid door de muren heen. Ze zijn brandwerend voor een periode van dertig tot zelfs negentig minuten. Wilt u weten welke wanden lang brand tegenhouden? Onze vakmensen kunnen u dit uitleggen. Neem daarom contact met ons op.

Plafondpanelen in diverse modellen

Wij installeren ook plafondsystemen voor u in Epe. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en motieven. Bovendien bieden wij ze aan tegen een aantrekkelijke prijs. Onze plafondtegels zijn te leveren in de volgende materialen:

  • Hout
  • Metaal
  • Gips
  • Hard mineraal
  • Zacht mineraal

Wilt u hier licht in laten plaatsen? Ook dat is mogelijk voor u in Epe. Wij bieden de mogelijkheid om universele verlichting erin te laten installeren. Daarnaast kunnen wij ook een lamellenrooster vakkundig plaatsen.

De service van Desyver

Als u voor wanden en plafondplaten van Desyver kiest, krijgt u:
● Snelle service
● Klantvriendelijk staat hoog in het vaandel
● Aantrekkelijke prijs
● Wanden en platen van de beste kwaliteit
licht1a

Vragen? Stel ze

Heeft u vragen over het bestellen of het plaatsen van de wanden of de panelen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn in Epe te bereiken via de e-mail op info@desyver.nl. U kunt bij ons ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies onze werkzaamheden bij u in Epe gaan kosten.