Metal stud wanden sluiten en ruimte hermetisch af

Als u een grote ruimte wilt splitsen, dan kunt u metal stud wanden laten plaatsen. Wij van Desyver hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van het leveren en het installeren van deze wanden. Stud wanden zijn eenvoudig van design, maar zijn een perfecte oplossing om snel een extra ruimte te creëren. Bovendien sluiten ze een ruimte hermetisch af. Wilt u er een bij ons aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze mensen kunnen u uitleggen wat de voordelen van metal stud wanden zijn. Wilt u meer weten? Mail naar info@desyver.nl.

Zelf afwerken

Onze metalen stud wanden worden opgebouwd uit metal stud profielen (het geraamte), isolatie en gipsplaten. Ze worden kaal bij u geplaatst, dus dat betekent dat u er zelf mee aan de slag kunt gaan. U kunt bijvoorbeeld de muur schilderen of behangen. In tegenstelling tot onze systeemwanden is een metal wand niet makkelijk te verplaatsen. Deze installeren wij, maar kunt u niet uit elkaar halen. Wilt u dus een ruimte permanent afsluiten? Schaf dan dit type wanden bij ons aan.

Brandwerend en geluidsdicht

Met een stud wand kunt u een ruimte helemaal afsluiten. Door de dikke isolatie komt er nauwelijks geluid door de muren heen. De wanden hebben een geluidsisolatie van Rw 41 tot 49 dB. U kunt dus aan beide kanten van de muur rustig gaan vergaderen of een presentatie houden. Naast geluidsdicht zijn de wanden ook brandwerend. Mocht er brand uitbreken dan houden de wanden minimaal dertig minuten en maximaal negentig minuten het vuur tegen. U kunt de mensen om u heen in veiligheid brengen. Vraag onze collega’s welke wanden het meest geschikt zijn voor uw situatie.

De service van Desyver

Als u voor deze stud wanden van Desyver kiest, kiest u voor service. Wij leveren snel, maar dat is niet alles:

  • Wij leveren uitsluitend kwaliteit
  • U betaalt de scherpste prijs
  • Wij gaan vakkundig te werk bij de installatie
  • Klantvriendelijkheid vinden wij ontzettend belangrijk

wanden-home

Vraag een offerte aan

Een van de grote voordelen voor het aanschaffen van een wand van metal stud is de prijs. Deze is zeer laag vergeleken met een systeemwand. Wilt u weten wat u kwijt bent? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u wat de installatie van metal stud wanden in uw pand precies gaan kosten en kom u niet voor verrassingen te staan.