Voor de beste plafondsystemen

Wilt u graag het plafond van uw bedrijfspand vernieuwen met mooie en goed geïsoleerde plafondplaten? Neem dan contact op met Desyver. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het leveren en het installeren van plafondsystemen. Zoekt u een bepaalde kleur of formaat? Geef dit aan ons door. Wij leveren u de beste plafondtegels van de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn ze scherp geprijsd. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via info@desyver.nl. Onze vakmensen staan graag voor u klaar.

licht-home

De materialen

De plafondsystemen worden vakkundig geplaatst door onze specialisten. Wilt u ze in een bepaalde kleur hebben of juist met verlichting? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan ons door. Wij kunnen er spotjes in plaatsen voor een sfeervolle uitstraling. U kunt ook kiezen voor een lamellenrooster voor een helder zicht. Onze plafondsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo leveren wij platen van onder andere:

  • Zacht mineraal
  • Hard mineraal
  • Metaal
  • Hout
  • Gips

De Casopranolijn van Desyver

Wilt u een sfeervol plafond in uw huis of pand laten installeren? Dan kunt u kiezen uit vijf soorten tegels uit onze Casopranolijn. Deze plafondsystemen hebben een witte kleur, zijn zeer sterk van materiaal en hebben een mooie structuur. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende modellen:
● Casoroc
● Cosaforte
● Casovoice
● Casostar
● Casobianca
Wij hebben naast deze lijn nog veel meer plafondtegels in ons assortiment. Wilt u de mogelijkheden voor de plafondsystemen graag doorspreken? Neem gerust contact met ons op.

Kwaliteit is belangrijk

Als u kiest voor de plafondsystemen van Desyver, gaat u voor de beste kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor een snelle service, vakkundige installatie, klantvriendelijk personeel en u kunt bij ons altijd rekenen op de beste prijs. Ga niet zelf aan de slag met het installeren van uw plafond. maar schakel vakmensen in. Neem contact op met Desyver! Wilt u graag plafondsystemen bij ons aanschaffen? Neem dan contact met ons op via info@desyver.nl. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. Wilt u weten wat het gaat kosten? U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.