Wij leveren voor u systeemwanden en systeemplafonds in Twello

Desyver is al meer dan 25 jaar dé expert als het gaat om het leveren en het installeren van systeemwanden en plafondplaten en systeemplafonds. Bent u in Twello op zoek naar vakmensen die bijvoorbeeld metal stud wanden voor u kunnen plaatsen om een ruimte af te schermen? Neem dan contact met ons op. De wanden en plafondpanelen zijn te leveren in verschillende maten, kleuren en materiaal. Wilt u hier meer over weten? Zet uw vragen dan in een e-mail en stuur uw bericht naar info@desyver.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Keuze aan wanden

Bij ons kunt u kiezen uit metal stud wanden en systeemwanden. De eerstgenoemde worden in eerste instantie kaal afgeleverd in Twello, maar zijn zeer goed geïsoleerd. U kunt zelf kiezen voor een maat, kleur en model. Bovendien is dit systeem moeilijk verplaatsbaar. De systeemwanden daarentegen worden kant en klaar afgeleverd en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Beide systemen zijn perfect op het gebied van geluidsisolatie. Die varieert van Rw 41 tot 49 dB. De wanden zijn brandwerend tot maximaal negentig minuten. Zo kunt u uw personeel in Twello snel in veiligheid brengen. Wilt u meer weten over de wanden? Mail ons gerust.

Verschillende materialen voor uw plafondsystemen

Bent u op zoek naar een houten plafondpaneel in Twello? Of juist een van gips, hard of zacht mineraal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en installeren platen van alle soorten, maten en kleuren. Wilt u er graag spotjes in laten plaatsen voor het licht? Ook dat is mogelijk. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan er voor u mee aan de slag. Onze vakmensen komen de plafondtegels bij uw bedrijf of pand in Twello installeren. Wij bieden ook de mogelijkheid om een verlaagd plafond te plaatsen.

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De vakmensen van Desyver zorgen er in Twello voor dat:

  • Er snel geleverd wordt
  • Er vakkundig werk wordt geleverd
  • Dat de prijs scherp is
  • Dat er met de beste materialen gewerkt wordt

_MG_8705_C1Pro Panorama

Offerte aanvragen?

Wilt u graag weten wat het aanschaffen en het installeren van wanden en plafondplaten gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte maken. Zo weet u precies wat de verbouwing bij u of uw kantoor in Twello gaat kosten. Meer weten? U kunt ons mailen op info@desyver.nl.