Wat Desyver doet voor u in Ugchelen

Wij zijn al jarenlang de specialist in Ugchelen als het gaat om het leveren van wanden, plafondsystemen, en het plaatsen van een verlaagd plafond. Bent u op zoek naar wanden die een ruimte goed en geluidsdicht af kunnen sluiten? Wij kunnen voor u in Ugchelen wanden leveren in verschillende kleuren. Heeft u een vergadering en wilt u de ruimte af kunnen sluiten met wanden? Wij leveren u verplaatsbare en geluidsdichte wanden. Wilt u weten wat de metal stud wanden gaan kosten voor uw ruimte? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij zijn via de e-mail te bereiken op info@desyver.nl.

Onze systeemwanden

Wilt u wanden die een ruimte geluidsdicht afsluiten in Ugchelen? Desyver levert u wanden die mooi, praktisch en tegen een scherpe prijs aan te schaffen zijn. Wilt u eenvoudige metal stud wanden die snel te installeren zijn? Of wilt u juist een luxe wand? Geef uw wensen aan ons door en wij denken graag met u mee. Onze systeemwanden zijn fraai en perfect geschikt om de ruimte geluidsdicht af te sluiten in Ugchelen. De gesloten wanden hebben een geluidsisolatie die varieert van Rw 41 tot 49 dB. Wij garanderen niet alleen geluidsdichtheid, maar ook uw veiligheid. Onze wanden zijn dertig tot negentig minuten brandwerend. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Plafondpanelen

Bent u op zoek naar systeemplafonds in verschillende maten en kleuren om uw gebouw in Ugchelen af te maken? Bekijk ons ruime aanbod op de website. Wij hebben tegels van casoprano in ons assortiment. Deze witte plafondplaten zijn van gipskarton en gemaakt van sterk materiaal. Deze platen zijn te leveren in diverse uitvoeringen. Onze plafondplaten zijn verkrijgbaar in de volgende materialen:

  • Hard en zacht mineraal
  • Hout
  • Metaal
  • Gips

6862 b-klein

Bel ons gerust

Wilt u verlichting in de plafondpanelen en systeemplafond laten plaatsen? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij hebben een serie universele inbouwverlichting die wij nauwkeurig in de tegels kunnen plaatsen. Of wilt u meer weten over onze systeemplafonds? Een geluidsdichte wand laten plaatsen in Ugchelen? Ook dat is geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Mail ons op info@desyver.nl. Zo weet u precies waar u aan toe bent in Ugchelen.