Zoekt u kwalitatief goede plafondpanelen?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u in Vaassen kwalitatief goede, maar ook mooie plafondsystemen kan leveren? Dan zit u bij Desyver goed. Wij zijn een bedrijf dat verplaatsbare wanden levert, maar ook plafondplaten. Wilt u graag een ruimte hermetisch afsluiten, zodat u er rustig kunt vergaderen? Laat dan bijvoorbeeld metal stud wanden door ons plaatsen. Deze losse wanden zijn gemakkelijk door ons in elkaar te zetten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij voor u hebben in Vaassen? Neem dan contact met ons op via de e-mail: info@desyver.nl.

Metal stud wanden of systeemwanden?

Bent u op zoek naar metal stud wanden in Vaassen? Of wilt u juist systeemwanden laten installeren? Bij beide wanden is de geluidsisolatie erg goed. Er komt nauwelijks geluid doorheen. De isolatie voor het geluid varieert van Rw 41 tot 49 dB. Wilt u een ruimte in Vaassen hermetisch laten afsluiten? Laat dan een van deze wanden plaatsen. De stud wanden worden vaak ‘ kaal’ afgeleverd en zijn scherp geprijsd. De systeemwanden worden volledig op maat voor u gemaakt. Daarnaast zijn onze wanden ook brandwerend, afhankelijk van het soort wand tot zelfs negentig minuten.

Onze plafondplaten

Desyver is ruim 25 jaar dé specialist als het gaan om het plaatsen van wanden en plafondplaten in Vaassen en omgeving. Wij hebben een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Zo leveren wij systeemplafonds in verschillende materialen, zoals:

  • Hout
  • Metaal
  • Gips
  • Hard mineraal
  • Zacht mineraal

Wilt u hier graag licht in laten plaatsen? Ook deze mogelijkheid bieden wij. Wij kunnen universele spotjes inbouwen. Uw plafond in Vaassen zal er goed uitzien.

De service van Desyver

De vakmensen van Desyver leveren uitsluitend de beste materialen voor u in Vaassen. Als u voor ons kiest dan:

  • Leveren wij snel
  • Zullen wij vakkundig voor u installeren
  • Is de prijs scherp
  • Krijgt u wanden en plafondtegels tegen de scherpste prijs

6862 b-klein

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een wand laten plaatsen? Of een verlaagd plafond laten plaatsen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem gerust contact met ons op. Mail info@desyver.nl. Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte maken, zodat u precies weet wat de verbouwing bij u in Vaassen kost.