Wij leveren plafondplaten en wanden in Zutphen

Zoekt u mooie plafondpanelen, omdat uw plafond in uw kantoor niet goed geïsoleerd is, of juist toe is aan vernieuwing? Desyver levert en installeert deze plafondsystemen voor u. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende maten en kleuren. Maar dat is niet alles. Onze vakmensen leveren in Zutphen ook systeemwanden die een vergaderruimte geluidsdicht kunnen maken. Ook deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via info@desyver.nl. Wij helpen u de juiste metal stud wanden of plafondpanelen te vinden voor u in Zutphen.

Over onze muren

Het is soms handig om een grote ruimte in Zutphen te kunnen afsluiten. Het kan zijn dat u een belangrijke vergadering heeft en daardoor de ruimte in tweeën wilt splitsen. Bij ons kunt u terecht voor metal stud wanden. Deze eenvoudige en scherp geprijsde muren zijn door ons gemakkelijk tot een grote wand om te bouwen. Wij verkopen ook systeemwanden. Deze zijn iets duurder, maar zien er fraaier uit en zijn bovendien demontabel. Al onze wanden zijn geluidsdicht. De isolatie varieert van Rw 41 tot 49 dB. Dit ligt aan de dikte van de wanden. Daarnaast zijn de muren ook nog eens brandwerend voor minimaal dertig minuten tot ongeveer anderhalf uur. Zo heeft u de tijd om uw personeel in Zutphen in veiligheid te brengen. Wij vertellen u hier graag meer.

Zoekt u mooie systeemplafondplaten?

Wij hebben een ruim aanbod aan systeemplafonds die wij bij u kunnen leveren en installeren in Zutphen. De plafondtegels zijn te verkrijgen in verschillende maten, kleuren, motieven en merken. Wilt u er verlichting in? Dan is dat ook mogelijk. Wij hebben een serie universele inbouwverlichting die in iedere plaat past. Dit geeft uw plafond een mooie uitstraling. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen:

  • Gips
  • Metaal
  • Hout
  • Zacht en hard mineraal

Wilt u een andere kleur dan wit? Of een motief? Ook dat is mogelijk in Zutphen. Ontdek onze Casopranolijn. Deze plafondplaat is gemaakt van sterk materiaal, heeft een mooie uitstraling en is in verschillende motieven te verkrijgen.

_MG_8705_C1Pro Panorama

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het plaatsen van een verplaatsbare wand gaat kosten in Zutphen? Of wilt u uw graag een verlaagd plafond? Ook deze mogelijkheid bieden wij. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Mail uw wensen door naar info@desyver.nl en wij gaan voor u aan de slag. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze vakmensen helpen u graag in Zutphen.